Årsberetning ponytrav 2010.

 

·        Årets første ponyløb blev kørt d. 15 maj, vi havde i alt 12 løbsdage.

·        Torbens hestetransport og foder hvor hver pony får point over de første 6 løbsdage blev vundet af Marie/ Nikolaj foran Micki/Malou og Nr. 3 blev Alladin og Jonas.

·        BM blev vundet af Alladin og Jonas på en herlig sommerdag d. 23 august.

·        Og som noget nyt havde vi Staldbussens sulkycup, hvor Juul Madsen havde været som rar at sponsorere en sprit ny pony sulky fordi han havde 30 års jubilæum. Løbsserien strakte sig over de 10 første løbsdage og der blev point lighed imellem Malou/Micki og Marie/Nikolaj, vi måtte tænke hurtigt i bestyrelsen, da vi ikke havde taget højde for dette!!! Travselskabet var hurtige og sponsorere ½ delen af en ny ponysele til den som blev 2ér i lodtrækningen. Marie var så heldig og vinde lodtrækningen og Micki fik den flotte sele i ”trøste-præmie”. Tusinde tak til Juul Madsen for den flotte præmie.

·        Årets pony ekvipage blev Alladin/Jonas, 2 blev Micki/Malou og 3. blev Astrid/Blackie.

·        4. sept. Drog vi 16 personer og 6 ponyer til Vilhelmsborg til DM 2010, det blev en dejlig tur, men en kold fornøjelse om natten. Alladin/Jonas blev 2 i Dm under 148 cm.( 4 i handicapløbet). Nikolaj/Niklas blev 3 i DM under 135 cm. Derudover blev Micki/Malou vinder af deres handicapløb, Grånette/Niklas blev 3 i samme løb. ( 4 i andet løb)Bastian/Theis blev 5 og Astrid/Blackie 6. Vi havde fået ens t-shirts fra Bornholms travselskab med vores eget” vi kjør ponytrav ” på ryggen og vakte glæde med vores røde trøjer og Travoline som vi også havde med.

·        Desuden deltog vi på Dyrskuet med en fælles udstillingsstand i spille hallen, hvor man havde mulighed for at se hvad ponytrav er.

·        På familiedagen gav vi børnene mulighed for at prøve at køre i roadcar, og fortalte igen om det at køre ponytrav.

·        På flere travdage har vi haft ponytrækning som giver gode penge i vores til vores lille forening, så støt fortsat op omkring det så at det ikke altid bliver de samme.

·        Desuden havde vi et indlæg i Travbanens jubilæumsbog og deltog med vores sædvanlige ponybord til festen.

·        Årets ponychamp Jonas blev ligeledes hyldet sammen med de andre champs til årets championatfest. Ved champfesten blev årets ungdomspris også uddelt som igen i år gik til en tidligere pony kusk nemlig Therese Møller, stort tillykke til Therese som helt sikkert får et lærerigt ophold hos Flemming Jensen.

·        Ponychancen har fungeret fint igen i år, vi fik mange fine sponsorgaver, som vi er meget taknemmelige for, ligesom vi siger stor tak til de der sponserede løb sidste år.

·        Vi havde et rigtig godt samarbejde med vores driftsleder Charlotte Berg og med dommerne og ikke mindst med Rigmor i vægten. Banens speaker Mogens Rotvig bakker også altid godt op. Tak for det.

·        Men ikke mindst tak til resten af bestyrelsen og sidst men vigtigst; tusinde tak til alle jer aktive børn og jeres forældre uden jer ingen forening.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite