Årets første løb var et montéløb, som blev vundet af Mette Haarbæk på Akleia. 


 
Første sulkyløb blev vundet af Filippa G Iversen med Malou.

Den 29. juni var der DM i monté for ponyer på Lunden.

Fra Bornholm deltog Michelle med både Akleia og Aladdin, mens Camilla havde taget både Blanche og Donna Allara med til hovedstaden.

Camilla/Donna Allara og Michelle/Akleia opnåede begge bronze, mens Camilla/Hesteklewa Blanche fik en 6. plads i deres DM-løb og Michelle/Aladdin blev disket.


 

I august var det så tid for årets store dyst, DM i ponytrav, som i år blev kørt på Falster.

I selve DM løbene var vi ikke rigt repræsenteret, idet kun 2 bornholmske ekvipager kom til start. I I klassen under 128 cm var det Michelle/Akleia og i klassen under 148 cm var det Michelle/Aladdin, som blev bedst med en bronzemedalje. 

I de øvrige løb blev de bedste resultater Kristina/Stavsdals Indiana med en 2. plads, Casper/Daisy med en 3. plads, Laura/Nikolaj med en flot sejr foran 2'eren i samme løb, nemlig klubkammeraterne Mette/Aladdin

Her en af årets ny kuske, Casper med Daisy, da de deltog i DM 
Torbens løbsserie blev i år vundet af Filippa med Malou. Tillykke til de 2 laughSamme dag blev vandrepokalen i Hesteejerforeningens montéserie overgivet til vinderen af denne serie: Kristina Stender, som dog denne dag havde kørt sulkyløb med Indiana. Vi siger også tillykke til Kristina og Indiana smiley

 
Bornholmsmesterskabet i år blev vundet af Michelle/Akleia efter at den førende ponyekvipage Filippa/Malou sprang i galop lige inden mål. Ærgerligt, men det er, hvad der kan ske for enhver.

Tillykke til Michelle og Akleia smiley


Klik her for at få dit eget GoMINIsite