Årsberetning Bornholms Ponytrav 2011:

Ø Sæsonen startede d. 14 maj, vi havde i alt 14 løbsdage og der var hele 7 nye kuske som tog ponylicens, nemlig: Lisa, Kasper, Iben, Astrid, Simone, Camilla og Fillipa.

Ø D. 21.08 afviklede vi BM som blev vundet af Lisa med Daisy foran Camilla med Don Allara og på 3. pladsen Jonas med Alladin.

Ø Torbens Hestetransport og foders løbsserie blev også vundet af Lisa og Daisy foran Camilla med Don Allara og på 3 pl. Micki og Malou.

Ø Årets ponyekvipage blev også Lisa og Daisy foran Akleia og Michelle foran Don Allara og Camilla.

Ø Vi hjalp med en fælles stand på Dyrskuet i år, desværre ikke med mange besøgende, så her må vi tænke nyt til næste Dyrskue.
Ø Og som noget nyt havde Bornholms TRavselskab taget initativ til at genoptage ponyløb på Derby dagen på Charlottenlund travbane. Jonas og Alladin repræsenterede Bornholm og vandt i fineste stil.

Ø Og så var det jo i 2011 at vi afviklede DM på Bornholm lørdag d. 6 august og hold da op for en god og vellykket dag, hvor vi virkelig levede op til vores navn solskinsøen. 15 løb afviklede vi hvor af de 6 kørtes som DM. Vi fik ikke selv nogen Danmarksmester, men vi er efter min mening Danmarks bedste til at afholde DM. Vi har i hvert fald fået megen ros fra hele landet. Vi har her på Bornholm en kæmpe force i at alle hjælper til. Det var nemlig ikke kun os i ponybestyrelsen som stod for arrangementet, men også aktivitetsudvalget, stor tak til dem og ikke mindst til Charlotte Berg for helt utrolig engagement og velvilje. På selve dagen var vi 60 hjælpere fordelt ud på hele dagen  til alle mulige opgaver, endnu større tak til alle jer som bare fik dagen til at glide, det engagement og sammenhold er mange rundt omkring i landet misundelige på. Der blev vist megen god ponysport med en meget engageret speaker i kraft af Carsten Bundgård også stor tak til Carsten. Dagen havde heller ikke kunnet lade sig afvikle på sammen måde hvis det ikke havde været for alle vores velvillige sponsorer, Tusind tak til dem. Alt i alt var det en fantastisk dag, som også gav et godt økonomisk resultat til ponyklubben som nu har et godt fundament at bygge videre på.

Ø Vi deltog i årets Champ fest hvor Lisa blev hyldet og igen blev det en tidligere ponykusk som løb af med årets ungdomspris, nemlig Terese Mikkelsen. Det viser bare igen at det er en rigtig god ide at støtte op omkring de unge indenfor vores sportsgren, så det at arbejde med hesten og køre løb bliver lært fra barnsben af.

Ø Til sidst tusinde tak til alle vores trofaste sponsorer som stiller op år efter år, tak til al personale på banen, tak til driftsleder Charlotte Berg med hvem vi har et fortrinlig samarbejde med. Tak til resten af bestyrelsen, det har været et kanon år med et rigtig godt samarbejde, som jo også har præget de sidste mange år i vores bestyrelse, jeg kommer til at savne jer. Og sidst men ikke mindst tak til at alle jer dejlige børn, jeg håber i fortsætter i sporten mange år endnu.

Klik her for at få dit eget GoMINIsite